2.12.18

🌟 Tako Pore Blackhead Stick || Tony-Moly (taeguk.lt)🌟

Jei vis galvojate "Kaip atsikratyti tų suknistų inkštirų?????" šis produktas kaip tik Jums! Skamba kaip tipinė reklama, bet produktas tikrai ne tipinis ir tuoj pat jį Jums pristatysiu 💕


Nemeluosiu, produktą gavau iš savo labai labai fainų partnerių taeguk.lt . Kas mane pažįsta, žino, kad nors ir produktą gaunu 'reklamai', bet savo nuomonę visados pasakau sąžiningą, su visais minusais ir pliusais. Taip pat - šį kartą nusprendžiau rašyti lietuviškai. Kažkas naujo, kažkas kito, bet seniai norėjau pabandyti žodžius reikšti gimtąja kalba. 


Truputukas apie Taeguk:

Taeguk.lt - Išskirtinė kosmetikos el. parduotuvė, kuri siūlo aukštos kokybės bei įvairių grožio prekių iš Pietų Korėjos.
El. parduotuvėje rasite garsių prekinių ženklų kosmetikos, kurią pamilo merginos ir moterys iš viso pasaulio - TonyMoly, Mizon, Skinfood, The Face Shop.
Trumpai tariant jie patys produktų negamina, bet platina firmų, kurių Lietuvoje taip paprastai nerasi.

Susitikus grožio mugėje man į rankas įbruko...ganėtinai keistą dalyką. Iš pirmo žvilgsnio net nepasakytum, kad tai - odos priežiūros priemonė, labiau žaisliukas vaikams. Toliau sekė žodžiai: "Nekreipk dėmesio į dydį. Nors ir mažiukas, bet užteks tikrai ilgam."

Šiuo atveju matyt, kad 'size doesn't matter' tikrai haha





Bet apie ką aš čia kalbu? Ogi apie Tako poras valantį šveičiamąjį pieštuką .








Sąžiningai kalbant nelabai patikėjau. Šis mini aštuonkojis turėtų sutvarkyt amžiną inkštirų problemą? Kai bandžiau milijonus (gal truputuką perdedu) šveitiklių, pleistrų, kaukių, natūralių produktų?? Nunu:D

Nemeluojant, pieštukas po pirmo karto nelabai padėjo. Kaip nurodyta puslapyje masažavau produktą sukamaisiais judesiais į šlapią odą ir tikėjausi stebuklo. Ko pažvelgus į veidrodį nepamačiau ir jau pradėjau sukti galvą "Kaip gi čia reiks apie jį parašyt? Taeguk komanda super draugiška, toleruoja visus mano užtrukimus, žinučių nepamatymus, o aš čia va sušiksiu juos dėl to, nes aštuonkojis man porų neišvalė...". Ir tada susivokiau, kad produktą vertinti po vieno naudojimo nėra labai protingas būdas. Ir nusprendžiau sąžiningai jį naudoti kas antrą dieną ir rezultatą įvertinti po kiek ilgiau nei savaitės.


Paliksiu įtampos ir dar nesakysiu, kas gi atsitiko po savaitės. Daugiau pakalbėkim apie patį produktą.
  • Taurinas - drėkina ir stangrina odą.
  • Negyvosios jūros druska - natūralūs mineralai, kurie ramina odą.
  • Juodųjų durpių vanduo - valo odą sugerdamas toksinus.
  • Rotorua purvas - sugeria papildomai išskirtus riebalus.
  • Anglies milteliai - pašalina inkštirus ir kitus odos nešvarumus.
Taigi krūva tikrai naudingų sudedamųjų medžiagų. Pats pieštukas primena klijų lazdelę. Produktas lengvai tepasi ant odos, jo paviršiuje yra grumblėti iškilimai, kurie padeda odą šveisti ir išvalyti.


Taigi! Rezultatas po savaitės.... Padariau klaidą nenufotografavus savo nosytės prieš produktą, bet patikėkit, inkštirų turėjau. Gal jie nebuvo labai ryškūs, bet mažiukai ir dar labiau įkyrūs. Apie Tako atsiimu visus žodžius, pasakytus po pirmo karto. Nuoširdžiai, neturėjau švaresnės nosies odos nuo.....kūdikystės??? Nuotraukoje jokių filtrų ar retušo - aiškiai matosi iš mano kitos pagrindinės problemos - raudonio. Bet produktas, bent man asmeniškai, tikrai padėjo magiškai. Su nekantrumu laukiu pamatyti, kas bus po mėnesio!



Didelis ačiū Taeguk dar kartelį.
Tako pieštuką galite įsigyti čia (€15.95), bet taip pat siūlau užmesti akį į kitus produktus, ypač kaukes!





No comments:

Post a Comment